Intervju: sophie carmen za moia.in

V trenutku, ko sem v stiku s človekom, takoj vem, kaj je vzrok njegove stiske, bolezni.

Za portal Moia.in sem odgovorila na nekaj vprašanj o mojih začetkih, odkrivanju svojega poslanstva in terapijah, ki jih opravljam tako z ljubeznijo. Spodaj delček intervjuja, še veliko več pa na povezavi.

Za začetek. Kdo je Sophie Carmen?

Iskalka dobrega življenja, ki se je od rojstva svoje hčere in v bistvu od svojega rojstva ozirala po drugačnem življenju, kot pa je bilo ponujeno v časih, v katerih živimo. Njeno dojemanje in čutenje sveta je bilo zelo drugačno, kot so ga doživljali starši in sovrstniki. Sem astralno etrski tretmaist.

Povej mi kaj o svojih začetkih, ko si stopila na dušno pot?

Dolga leta izgubljenosti je prekinilo rojstvo moje hčerke Deborah Iris. Je moj angel vodnik, ki me je postavila točno na tisto pot, za katero sem se kot duša odločila. Bilo je težko, turbulentno, s polno materialnega odrekanja, stresno, vendar s toliko božanskimi darili, da bi sedaj naredila vesolju veliko krivico, če bi rekla, da nisem hvaležna. Hvaležna sem.

Zdravje človeka mi je od nekdaj pomenilo največ, nisem prenesla trpljenja ljudi, živali in rastlin. Vendar se nisem prav dobro znašla, kako se soočati s tem, s svojim čutenjem, s svojim vedenjem. Nekako sem vse vlekla nase, kar mi je povzročalo veliko eksistencialnih težav na planetu Zemlja. Na pomoč je priskočila Deborah Iris (dojenčica)tako, da je zbolela in so zdravniki preroško povedali, da se bo bolezen pojavljala celo življenje. To pa je bilo za moje srce in mojo dušo preveč. Klic višjih sil sredi noči mi je odprl vrata v neskončni svet energij. Od tistega trenutka mi nobena nevidna sila – energija ni tuja. Danes je moja hči zdrava.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *