jyotish

Jyotish, Astrologija starodavnih vedskih modrecev nam odkriva poti našega življenja, ki jih mnogokrat sami ne prepoznamo. Makrokozmos in mikrokozmos; vesolje, ki nas obdaja in vesolje v nas sta v trenutku rojstva popolnoma skladna. Z opazovanjem slike vesolja v trenutku nekega rojstva lahko razberemo obrazce, ki bodo upravljali s to osebo v njenem življenju – karmo. Prepoznavanje kozmičnih ritmov nam pove, kdaj v  življenju te osebe se bodo določeni karmični činitelji aktivirali. S pomočjo Jyotisha pravočasno prepoznamo ugodnejša ali težja obdobja v svojem življenju in se lahko na njih dobro pripravimo. Običajno je vsako dogajanje sestavljeno iz karme in svobodne volje v različnih razmerjih. Namen Jyotisha je povečanje svobodne volje s katero oblikujemo svojo prihodnost…

Kadar smo skladni s kozmičnimi ritmi smo notranje mirni, življenje nam teče gladko, stvari nam uspevajo… Kadar nismo v ravnovesju imamo v življenju težave, odvisno od področja, ki ga neki karmični činitelj aktivira. Lahko so to težave na  poslu, z zdravjem, v partnerstvu ali kaj drugega.

Velika vrednost in posebnost Jyotisha so preventivni ukrepi, s pomočjo katerih lahko delujemo retrogradno, torej v času nazaj in se dotaknemo karme na njenem izvoru. V Indiji velja pregovor, da lahko s pomočjo preventivnih ukrepov spremenimo ugriz tigra v pik komarja. Karme ne moremo izničiti, lahko pa močno vplivamo na intenzivnost dogajanja in izboljšamo izhod iz določene situacije.

Jyotish v Sanskrtu pomeni prinašalec  svetlobe. Proti temi se ne moremo boriti in jo preganjati, lahko pa preprosto prižgemo luč.

Svetovanje

Trajanje svetovanja:   2 uri in zajema analizo natalne karte in osnovne preventivne ukrepe.

Za pripravo svetovanje potrebujem:   Kraj rojstva ter datum in čas rojstva do minute natančno (najdete v rojstnem listu).

Prispevek:   70 eur

Svetovanje izvaja:   Miha Markovič – Majk