o nas

Navdihnjeni z ljubeznijo
Nihče ne more uspeti sam. Ljudje potrebujemo podporo drug drugega, podporo narave in podporo vesolja. Na Sofijinem posestvu smo ustvarili takšno okolje. Podprto v duhu in podprto z energijami bo vaše življenje zacvetelo.

Sophie Carmen Pušnik

Ustanoviteljica, meditacijska in angelska terapevtka

Nekoč je živela princeska, igrala se je na travniku posutim s travniškim cvetjem in bila oblečena v modro potiskano obleko s cvetjem. Bila je srečna spojena z rastlinami in živalmi. Princeska je odraščala in z odraščanjem začela zaznavati svet na drugačen način, boleče izgube dragih oseb, razhod staršev, ujetost v sistem šol in kasneje služb. Boleče ljubezni, otrok z moškim, ki je prinesel dolgoletne težko popravljive bolečine, tako na čustvenem kot materialnem področju, kar ji je prineslo tudi bolezen. Pa vendar je bila tukaj ljubezen, ljubezen hčere in do hčere. Nekaj se je prelomilo v tej ranjeni princeski in vzela sem stvari v svoje roke, zavihala rokave, si rekla: »Takšnega življenja svoji hčeri ne bom pokazala.«

Začela sem delati za sebe in na sebi, naredila sem diplomo iz zgodovine in sociologije ter si odprla vrata v svet o katerem sem vedno sanjala. V času študija sem prebrala neomejeno število knjig o nevidnem svetu energij, poiskala dva dobra bioenergetika, ki sta mi pomagala ozdraveti in mi skozi energije obudila mojo lastno energijsko moč, katero sem se naučila uporabljati kot angelski terapevt, meditacijski terapevt, beli mag in fraktalist. Vse to sem podprla z lastnimi dušnimi vedenji. Istočasno sem

ustvarila rodovno posestvo po vzoru Anastazije Vladimirja Megre, kar mi je dajalo neverjetno moč na poti samoozdravitve. Na posestvu živijo srečne rastline, srečne živali in moja družina skupaj z obiskovalci. Zgradila sem labirint ljubezni, moči in občutkov zasnovanih po Kezeleju. Končno je napočil trenutek, ko sem se počutila dovolj močno in verodostojno, da začnem pomagati drugim ljudem, kar je bil moj močan notranji klic že v času otroštva. Danes že peto leto odstiram energijske blokade ljudi, jih spremljam in vodim skozi poti iskanja sebe, njihovih potencialov in kako jih zaživeti. Skupaj z njimi ustvarjam svojo energijsko metodo, ki temelji na tem, da človek pogleda resnici v oči, kajti to je prvi korak k tvoji sreči.

Razvila sem metodo samoozdravitve in harmoničnega življenja skozi astralno-eterski vpogled.

Jyotishi in vodnik skozi labirinte

miha markovič - majk

Moje življenje je že od rane mladosti bilo zapisano športu in tako sem tudi, ko sem odrasel deloval kot športni trener, kar v zmanjšanem obsegu počnem še danes. Zgodaj me je začela zanimati duhovnost, začelo se je z jogo, ki je v kratkem času prinesla v moje življenje boljše zdravje in počutje, pa tudi neke nove poti. Prebral sem veliko literature o duhovnosti in v nekem trenutku spoznal, da je lepo vse to vedeti, ampakt to ni dovolj, to znanje je potrebno izkusiti. Ne sme ostati le v umu. Sem oče čudovite dvaindvajsetletnice in sem močno povezan z naravo.

Med leti 2008 in 2015 sem se izobraževal in izkušal na Duhovni akademiji Adriana Kezeleja. Pričel sem redno meditirati, zaključil  tri letni študij Jyotisha (Indijske astrologije), ki mi je dal vpogled v strukturo, tkanje našega življenja. Pridobil znanje o nebesnih labirintih,  bil vpeljan v proces dekonstrukcije iluzije.

Leta 2019 sem  prišel na Sofijino duhovno posestvo, kjer svoje znanje in izkušnje nadgrajujem s prepoznavanjem in razumevanjem energij, ki nas obdajajo ter neprestanim urjenjem v prepoznavanju in poslušanju svojega notranjega glasu, intuicije.