Koledar dogodkov

NAPOVEDNIK ZA POMLAD 2024

VODENA MEDITACIJA Z ZVOČNO KOPELJO v soboto 13.4. ob 16.00 - 19.00

Posebna meditacija, ki se zgodi le nekajkrat letno, ko nas Sophie in Ančka popeljeta onkraj znanega.

VODENA MEDITACIJA VSAK ČETRTEK OB 18.00

Sedem vodenih meditacij bo namenjenih našim čakram. Naše potovanje se je začelo v korenski čakri, kjer se nahaja nezavedno; podzavest v spolni čakri; iz trebušne čakre se zavest začne dvigovati; razširi se v srčni čakri; da bi se izrazila in manifestirala v grleni čakri. V četrtek 11.4. bo meditacija posvečena spolni čakri, kjer domujejo naši odnosi.

MEDITACIJA ČAROBNO JUTRO vsak dan razen nedelje 0b 5.30 - 6.30

Jutranje čarobne meditacije so najboljši začetek dneva. Z jutranjo meditacijo prebudiš telo, dušo in duha. Aktivnosti dneva postanejo lahkotne, vsa tvoje delovanja so dovršena. Potekajo na daljavo z uporabo zoom-a. Jutranje meditacije so tematsko podprte v izmenjavi 4 tednov.

VADBA JOGE VSAK PONEDELJEK 18.00

Joga je zelo kompleksna, vsebuje telesne vaje, ki se imenujejo asane, dihalne vaje – pranajama in duševne vaje, kamor spada meditacija. S tehnikami in metodami, ki jih ponuja joga dosežemo: telesno, mentalno in duševno harmonijo.

SOFIJIN ASTRALNO ETRSKI TRETMA

Tretma pripomore k izboljšanju  zdravstvenih težav in preprečevanju le teh, kadar so še na energijskih nivojih. Pripomore k izboljšanju odnosov ali razvezovanju le teh, kadar so nas privezali v stagnacijo, nezadovoljstvo in trpljenje. Pripomore k izbolšanju depresivnih stanj v katera nas peha sodobni način življenja. Skozi prepoznavanje energij usmerim posameznika na njegovo dušno pot, kar prinaša, zdravje, zadovoljstvo in srečo v naša življenja.

JOTISH SVETOVANJE

Jyotish, astrologija starodavnih vedskih modrecev nam odkriva poti našega življenja, ki jih mnogokrat sami ne prepoznamo. Kadar smo skladni s kozmičnimi ritmi smo notranje mirni, življenje nam teče gladko, stvari nam uspevajo… Kadar nismo v ravnovesju imamo v življenju težave, odvisno od področja, ki ga neki karmični činitelj aktivira.