Koledar dogodkov

NAPOVEDNIK ZA jesen in zimo

VODENA MEDITACIJA VSAK ČETRTEK OB 18.00

Sedem vodenih meditacij bo namenjenih našim čakram. Naše potovanje se je začelo v korenski čakri, kjer se nahaja nezavedno; podzavest v spolni čakri; iz trebušne čakre se zavest začne dvigovati; razširi se v srčni čakri; da bi se izrazila in manifestirala v grleni čakri. V četrtek 30.11. bomo delali na grleni čakri. Grleno čakro bomo razstrupljali. Si postavili vprašanje: “Kaj bi rad-a uresničil-a?” Meditacijo bo vodil bog Šiva.

meditacija čarobno jutro vsak dan razen nedelje 0b 5.30 - 6.30

Jutranje čarobne meditacije so najboljši začetek dneva. Z jutranjo meditacijo prebudiš telo, dušo in duha. Aktivnosti dneva postanejo lahkotne, vsa tvoje delovanja so dovršena. Potekajo na daljavo z uporabo zoom-a. Jutranje meditacije so tematsko podprte v izmenjavi 4 tednov.

Vadba joge vsak ponedeljek ob 18.00

Joga je zelo kompleksna, vsebuje telesne vaje, ki se imenujejo asane, dihalne vaje – pranajama in duševne vaje, kamor spada meditacija. S tehnikami in metodami, ki jih ponuja joga dosežemo: telesno, mentalno in duševno harmonijo.

Sofijin astralno etrski tretma

Tretma pripomore k izboljšanju  zdravstvenih težav in preprečevanju le teh, kadar so še na energijskih nivojih. Pripomore k izboljšanju odnosov ali razvezovanju le teh, kadar so nas privezali v stagnacijo, nezadovoljstvo in trpljenje. Pripomore k izbolšanju depresivnih stanj v katera nas peha sodobni način življenja. Skozi prepoznavanje energij usmerim posameznika na njegovo dušno pot, kar prinaša, zdravje, zadovoljstvo in srečo v naša življenja.

Jyotish svetovanje

Jyotish, astrologija starodavnih vedskih modrecev nam odkriva poti našega življenja, ki jih mnogokrat sami ne prepoznamo. Kadar smo skladni s kozmičnimi ritmi smo notranje mirni, življenje nam teče gladko, stvari nam uspevajo… Kadar nismo v ravnovesju imamo v življenju težave, odvisno od področja, ki ga neki karmični činitelj aktivira.