ANGELSKA DELAVNICA KREIRANJA LETA 2024

Čarobnost praznikov nas neustavljivo vabi k vpogledu navznoter. Narava se lišpa v prečudovite toplo jesenske barve, sonček se igra z nami na nekoliko drugačen način kot se je poleti in nam tudi sporoča nekaj drugega, meglice padajo na pokrajino v nočnih urah in jo delajo zelo mistično.

Jutranji in večerni zrak sta obarvana v sivino, ki nam jemlje pogled. Omogoča nam, da izgubimo pozornost za okolico in smo samo mi. To je velik dar, ki nam ga podarja narava. V trenutku, ko se bo odvijala angelska delavnica kreiranja leta 2024, bodo morda že naletavale snežinke in vsaka snežinka bo imela informacijo.  Narava nas vabi in nam daje priložnost, da si vzamemo čas zase, da naredimo bilanco leta in nudi možnost kreiranja novega leta.

 

Kaj nam prinaša leto 2024

Obeležuje ga število osem, število neskončnosti, hkrati Sončevo leto, torej bo naša osebnost, naše telo na prvem mestu, po kitajskem horoskopu pa je to leto Zmaja. Vsi ti simboli predstavljajo izredno moč, zato je zelo pomembno v kaj vlagamo svojo energijo, da ne postanemo destruktivni sami zase.

Leto pred nami bo v duhu osredotočenosti nase. Pomembna bo telesna aktivnost, nikakor pa ne bo šlo brez duhovnih aspektov.

In kdaj se čutimo najbolje?

Takrat, ko smo v sebi, ko živimo svojo duhovno plat skupaj z materialno platjo življenja.

In leto 2024 nam bo s svojo energijo stalo ob strani, saj je

število osem, število neskončnosti, neskončno možnosti.

Kako bomo to najlažje dosegali?

  • Z angelsko delavnico pod vodstvom angela Thamania, bomo videli pot, kreirali in prebujali vse naše misli, dogodke…
  • Z angelom Thamania se bomo podali na ozaveščanje naše dušne poti, katera bo z njegovo pomočjo lahko dostopna in ciljno usmerjena.
  • Življenje nas podpira s štirimi elementi zrak, voda, ogenj in zemlja ter z nevidnim in neotipljivim, z etrom, ki nam daje žar in svetlobo. Vse te elemente bomo z vodstvom angela Thamania opolnomočeno prebujali in uravnovešali.
  • Naša življenja so sestavljena iz treh nivojev delovanja, zdravje telesa in duha, poslanstva ali kreiranja denarja in osebnega življenja (partner, družina).
  • Natančno se bomo spoznali v vseh treh nivojih življenja za vsak mesec posebej in izdelali knjigo DUŠNE POTI LETA 2024.

Angel Thamania je angel števila osem, je ves bleščeč, poln obilja, življenja. 

Vabim te, da se podaš svojim željam, načrtom in ciljem naproti s pomočjo našega pomočnika  angela Thamania in si ustvariš svojo zemeljsko –nebeško pot v leto 2024!

Srčen pozdrav, Sophie Carmen

  • Čas:   Sobota, 23. 12. 2023 od 12h – 18h
  • Prispevek za delavnico:  100 eur