Vodena meditacija

Harmonija, ljubezen, blaženost, resnica in mir – vse terjajo izjemno moč. Celovitega človeka. Popolna pot do celovitosti pa je pot meditacije, ki združi naše drobce, spoji jih tako, da v nas vznikne enost, da se naša bit osredini. Ko začne to središče rasti, imamo dovolj poguma, da zajamemo življenje v brezpogojni ljubezni do sebe in drugih. Vodene meditacije ti pomagajo rasti na tvoji dušni poti.

 

Vodena meditacija je najlepša meditacija, ki poteka v čudovitem naravnem okolju v leseni hiši. Je meditacija, ki odpira portale s pomočjo voditelja meditacije, vodena je skozi zgodbe eterskih bitij kot so Vile, Angeli in Nadangeli, Vnebovzeti mojstri: Jezus Kristus, Buda, Krišna … in eterskih bitij devetih planetov.

VODENA ,EDITACIJA

Čas:   Vsak četrtek ob  18.00  

Sedem vodenih meditacij bo namenjenih našim čakram. Naše potovanje se je začelo v korenski čakri, kjer se nahaja nezavedno; podzavest v spolni čakri; iz trebušne čakre se zavest začne dvigovati; razširi se v srčni čakri, da bi se izrazila in manifestirala v grleni čakri. V četrtek 11.4. bo meditacija posvečena spolni  čakri, kjer domujejo naši odnosi. 

Prispevek:     15 eur 

Meditacijo vodi:   Sophie Carmen Pušnik