Preporod energije skozi kategorije hvaležnosti
z zvočno kopeljo in vodeno meditacijo angela Thamanije

Biti hvaležen je zelo visoka vibracija spreminjanja telesne in dušne energije človeka, z njo spreminjamo sebe, svoje energijske zastoje, spreminjamo vibracije okrog nas, spreminjamo družbo.

Ali smo res hvaležni večkrat na dan, tako zavestno, ali si dovolimo, da nas posrka vsakdan strahov, napetosti, družbenih in osebnih zahtev, pretekle izkušnje, karmični zapisi?

Veliko je v človeški biti in veliko lahko spremeniš. Morda si želiš nekoliko globje ovrednotiti svoj svet hvaležnosti skozi zvok, misel in besedo s podporo višjih sil.

VABIVA TE NA

Preporod energije skozi kategorije hvaležnosti
z zvočno kopeljo in vodeno meditacijo angela Thamanije

Kdaj: 17. 2. 2024 od 16.00 do 20.00

Kje: Sofijino duhovno posestvo, Črešnjevec

Izmenjava energije:   45 eur

Vodita: Ančka Istenič in Sophie Carmen Pušnik

PROGRAM DOGODKA

Zvočna kopel

BITI HVALEŽEN ZASE:
svojo moč
svoje zdravje
bistri um
intuicijo

BITI HVALEŽEN ZA SVOJE ŽIVLJENJE:
svojo družino
prijatelje
službo

BITI HVALEŽEN ZA SVET:
za sonce, luno – univerzum
za naravo
za družbo v kateri živimo

Vodena meditacija z angelom Thamanija

HVALEŽNOST ZA BOŽANSKO LJUBEZEN

Počitek

prijave

Prijave na:

Sophie: 040 299 625
Ančka: 041 461 385

izjave udeležencev po dogodku

Globoka hvaležnost

Naš namen je bil začutiti globoko hvaležnost in ja jaz jo čutim bolj in bolj. Ko si rekla na začetku, da bomo začutili kje v telesu imamo največ blokad sem močno začutila spolno čakro. Jupi naj se čisti!

Sophie Carmen res močni procesi. Hvala ti!

Ančka

Končno naspana

Dobro jutro draga Sophie, noč po delavnici sem prespala kot ne pomnim že desetletje, tudi ves včerajšnji dan sem v glavnem počivala in dremala, občutila notranji mir, odsotnost misli, za kar sem bila še posebej hvaležna. Danes sem v službi in delujem čisto v redu. Hvala.

Simona

Sprememba hipoma

Zares močna meditacija. Neverjetno kako silovito se je Čakra moči (Solarni pleksus)  polnila z energijo. In prenos vizije v srce, toliko svetlobe. Običajno zaznam spremembe v sebi v nekem daljšem časovnem razdobju, tokrat pa se je to zgodilo hipoma. 

Objem

Majk

Teža je odpadla

Oj. Jaz sem se zbudila z močnim glavobolom in drisko. Drugače je ok, kot, da je padla neka teža iz mene. In, da ne pozabim, tudi roke so mi nehale mrtvinčiti, ker sem pred tem imela ponoči kar težave z njimi, še posebej s prsti.

Klavdija

Hvaležnost

Ojli Sophie & Ančka

Jaz čutim še neko premikanje. Sicer Hvaležnosti polno srce.

Anita

Sprememba po treh dneh

Hej Sophie & Ančka

Meni se res po treh dneh pokaže sprememba. No danes sem že malo sitna, kar pomeni, da se premika. Potem pa poročam, ko se bo več pokazalo.

Barbara

Energija se je dvignila

Po končani delavnici so mi noge popolnoma odpovedale, potreboval sem, kar nekaj časa, da sem se lahko vstal.

Naslednji dan sem bil utrujen in zaspan, potreboval sem počitek, tretji dan pa se je moja energija dvignila.

Se še priporočam, hvala vama Sophie & Ančka

Srečko

Hvaležna za uvid

Zelo sem hvaležna za uvid, ki sem ga dobila skozi delovanje zvokov in višjih energij. Dve leti nazaj sem imela prometno nesrečo, zdravniki so rekli, da nisem poškodovana in sem odšla domov. V procesu delavnice pa sem s svojim notranjim očesom videla svoje možgane s čudnimi temnimi lisami, bilo mi je zelo nenavadno in sem postavila vprašanje. Kaj je to? Moj notranji glas mi je odgovoril, zastala kri od nesreče.

Ko sem zaslišala ta odgovor, sem podoživela nesrečo in v meni je vibrirala še vedno moč udarca v telesu in zelo dobro sem se spomnila neznosne pekoče bolečine v glavi ob udarcu. Skozi čas me je ponoči večkrat bolela glava, temu nisem posvečala ravno veliko pozornosti. No sedaj sem zelo pozorna na svojo glavo in jo vsak dan podpiram z višjimi silami in prosim za ozdravitev svojih možganov.

Hvala, draga Ančka

Sophie Carmen